Hızlı Tren Projesi'nin 25 kilometresi tamamlandı

Hızlı Tren Projesi

Hızlı tren inşaat sahasını gezen Kırıkkale Valisi Ali Kolat, projesinin Kırıkkale safhasında hızla ilerlediğini ve 25 kilometrelik kesimin tamamlandığını, 25 kilometrelik alanda ise çalışmanın sürdüğünü söyledi.

İSTİMLAK SORUNU YAŞANMADI

Ayrıca Kolat, Hızlı Tren Proje Bölgesinde istimlak ile ilgili sorunun yaşanmadığını açıkladı.  Hızlı Tren Gar inşaatının bulunduğu bölgede basın mensuplarına açıklama yapan Vali Kolat,   Hızlı Tren Projesinin fiziki alanlarını görmek için bir inceleme gezisi düzenlediklerini belirterek “ Çalışmalar iyi gidiyor. Adı üzeride Hızlı tren hızlı ilerliyor. Etiler Mahallesi’nden başlayan 25 kilometrelik alt yapı çalışması bitmiş durumda.25 kilometrelik alanda da çalışma devam ediyor.” dedi.

ANKARA-ELMADAĞ BAĞLANTISI İHALE AŞAMASINDA

Yozgat-Yerköy bağlantısının yakında yapılacağını açıklayan Kolat,  “Viyadük inşaatlarını Doğuş Holding aldı. Yol aşaması ihale olmadı. İstimlak işlemleri buralarda büyük oranda tamamlandı. İstimlak konusunda ilimizde bir sıkıntı yok. Etiler Mahallesi’nden sonra Ankara-Elmadağ bağlantısını ihale aşamasına gelindi.” ifadesini kullandı.

3 TANE TÜNEL

Kırıkkale bölgesinde üç tane tünelin olduğunu açıklayan Firma yetkilisi Şükrü Fırtına da “İkisi tamamlandı. Bir tanesinde son aşamaya geldi. Ayrıca Osmangazi Bölgesindeki 306 metrelik viyadük tamamlandı.” diye konuştu.



İLHAT
21.11.2014 19:55:12
ANKARA-KIRIKKALE BİTMEYİNCE KIRIKKALE-SİVAS ÖLÜ YATIRIM OLARAK KALACAK. İNŞAATA SONDAN BAŞLANIRSA OLACAGI BUYDU.

1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu